Ministrul Muncii, Sebastian Lazariu, a aratat la Scoala de vara a OTDL, ca PDL va castiga alegerile din 2012 pe "neputinta adversarului", dar ca va face "iar o coalitie fragila, care sa depaseasca 50 plus 1", atentionand insa asupra necesitatii coagularii fortelor de centru-dreapta.

“Ce cred eu ca se va intampla in 2012: stiti ca atunci e apocalipsa. Dar dincolo de asta cred ca PDL practic a castigat alegerile din 2012. Dar le-a castigat si le va castiga pe neputinta adversarilor. Alegerile din Maramures au aratat asta. Au aratat ca USL nu poate lua mai mult de 50%+1. In momentul asta adversarul USL-ului nu este PDL-ul, ci statistica. Daca in colegiile cele mai bune nu poti sa depasesti 45% inseamna ca ei sunt condamnati sa piarda”, a declarat Sebastian Lazaroiu, potrivit realitatea.net.

"PDL nu poate singur. PDL poate doar sa castige alegerile din 2012, va face iar o coalitie fragila, care sa depaseasca 50 plus 1.Nu candidatul e cel care lipseste PDL pentru alegerile din 2014. Sunt multi candidati potentiali. PDL-ului ii lipseste o viziune pentru 2014", a mai afirmat ministrul Muncii, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.