Peste un milion de romani beneficiaza ilegal de pensii si ajutoare sociale. Daca acestia nu ar primi bani, ar fi fonduri suficiente pentru a asigura "pensii decente", apreciaza ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

"Avem peste un milion de oameni care in tara asta iau pensii si ajutoare sociale fara sa aiba dreptul si tuturor ne-a placut sa facem lucrul acesta. Si cei care au luat banii si cei care au dat posibilitatea in mod ilegal ca aceste persoane sa obtina acte de pensii si ajutoare socialei", a spus Udrea intr-o conferinta de presa, potrivit MEDIAFAX.

Aceasta este de parere ca fara aceste plati ar ramane fonduri suficiente ce ar permite asigurarea unor "pensii decente".

Ministrul a precizat faptul ca pensiile nu sunt corecte pentru ca in 20 de ani au ajuns sa profite de sistem peste un milion de oameni, fiind defavorizati astfel cei care au muncit cu adevarat.

Citeste si: Udrea: Nu avem voie sa marim salarii si pensii

Harta pensionarilor din Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.