Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, la Festivalul Peninsula de la Targu Mures, ca nu crede ca vreunul dintre ministrii UDMR poate fi "in vizor" in cazul unei eventuale remanieri.

Kelemen Hunor a spus ca remanierea este un atribut al premierului, iar cand primul-ministru va lua o hotarare o va anunta, precizand ca nu a discutat personal despre acest subiect si ca atare nu doreste sa faca speculatii.

El a precizat ca nu crede ca vreunul dintre ministrii UDMR poate fi "in vizor" in cazul unei eventuale remanieri.

"Remanierea trebuie anuntata, facuta intr-o singura zi. Sunt convins premierul are elementele necesare pentru a lua o decizie. Nu cred ca vreunul din ministrii UDMR poate fi in acest moment in vizor", a spus Kelemen Hunor.

Kelemen a mai spus ca Ministerele Sanatatii si Culturii, conduse de reprezentanti ai UDMR, nu au la dispozitie fonduri europene, singurul minister din portofoliul UDMR care are legatura cu absorbtia fondurilor Comunitatii Europene fiind cel al Mediului, potrivit MEDIAFAX.

"La Ministerul Mediului lucrurile merg bine la nivel central, in ce priveste autoritatile locale si implementarea proiectelor sunt probleme, dar peste tot sunt, la toate ministerele. Lucrurile trebuie duse mai departe, la nivelul autoritatilor publice locale", a spus presedintele UDMR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.