Parlamentarii Puiu Hasotti si Marius Spinu sunt verificati de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI), anchetele in cele doua cazuri fiind pornite de aproximativ o luna, in urma unor sesizari in legatura primite de la doua persoane, au declarat surse din institutie.

"Am inceput investigatia dupa ce, in urma cu aproape o luna de zile, am primit doua sesizari de la doua persoane fizice care ne reclamau posibile nereguli in legatura cu averea celor doi parlamentari. In prezent, suntem in faza in care am cerut documente de la institutiile care le detin", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din ANI.

Senatorul PNL Puiu Hasotti, care este si liderul grupului PNL din Senat, detine, conform celei mai recente declaratii de avere, doua case de locuit, una construita si una mostenita, ambele in Constanta. El mai are circa 75.000 de euro si aproape 300.000 de lei in conturi. Hasotti nu are masina sau alte bunuri de valoare.

Deputatul PDL Marius Spinu detine, conform declaratiei sale de avere, un teren de o mie de metri patrati in zona Bucium din Iasi si o casa de locuit in orasul Harlau din acelasi judet. El mai are un Audi A6 din 2002 si aproximativ 20.000 de lei in conturi, dar are si datorii care totalizeaza 8.000 de euro si 35.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.