Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca il apreciaza pe Varujan Vosganian, intrucat in mandatul acestuia de ministru al Finantelor in Guvernul PNL s-au luat multe masuri de protectie sociala.

Ponta a afirmat ca nici el, nici alti lideri din PSD nu sprijina infiintarea economatelor, replicand la o postare facuta de Vosganian pe blog, sub titlul "USL nu doreste sa devina membru al Internationalei Socialiste".

Presedintele PSD a mentionat ca, dupa experienta guvernului PSD din 2002-2003, magazinele de tip economat constituie o idee buna, dar punerea in practica este imposibila.

"Decizia USL este clara, anume revenirea salariilor bugetarilor la nivelul de dinainte de iulie 2010. Eu doresc in continuare sa raman in Internationala Socialista cu PSD, iar Varujan Vosganian sa ramana la PNL si la Partidul Liberalilor, dar il apreciez pe domnul Vosganian, in al carui mandat de ministru de Finante s-au luat foarte multe masuri de protectie sociala", a mai declarat Ponta, transmite MEDIAFAX.

Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian scrie, pe blogul sau, ca nu intelege de ce liderul PSD, Victor Ponta, amesteca USL, implicit PNL, in povestea cu economatele si ii atrage atentia acestuia ca poate face cu PSD tot ce doreste, dar in ceea ce priveste USL sa fie "mai ca bagare de seama".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.