Presedintele PIN va parafa, in doua saptamani, intelegerea politica cu patronul OTV. Negocierile cu Marian Vanghelie continua in taina.

Presedintele PIN, Lavinia Sandru, si patronul OTV, Dan Diaconescu, urmeaza sa anunte public, in urmatoarele doua saptamani, forma finala a proiectului de relansare a partidului, sustin sursele EVZ. Diaconescu va fi candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale, informeaza evz.ro .

In paralel, Diaconescu si Gusa continua sa poarte o serie de negocieri secrete cu primarul sectorul 5, Marian Vanghelie, pentru atragerea celui care planuieste o candidatura independenta la Primaria Capitalei.

Discutiile au avansat destul de repede, pentru ca patronul OTV are nevoie de un vehicul politic, sustin sursele citate. Cei doi vor sa construiasca un pol de stanga puternic, cu concursul eventual al altor formatiuni politice, pentru ca, impreuna, sa rupa o parte din electoratul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.