"Cind o sa am ceva de comunicat, o sa comunic public", a declarat ieri Ion Iliescu, iesind, dupa citeva ore de meditatii, din biroul sau din str. Atena nr. 11. Iliescu nu-si va mai lansa azi mesajul catre PSD. Nici intilnirea de mediere intre el si Geoana, programata de Adrian Nastase, nu a avut loc, deoarece presedintele PSD a avut la Londra o sedinta cu liderii partidelor socialiste din Europa.

Se pare ca Adrian Nastase l-a convins pe Iliescu, intr-o discutie telefonica, sa astepte si sa nu se lanseze in atacuri la adresa PSD, pina nu incearca o rezolvare "prin dialog" cu Geoana. "Cred ca o comunicare mai buna, un dialog la nivelul conducerii partidului ne-ar ajuta pe toti", a explicat Nastase. Iliescu a acceptat dialogul.

"Banuiesc ca s-a creat aceasta stare de agitatie dupa declaratii pe care le-au facut unii lideri ai PSD lunea trecuta, dupa Biroul Permanent, inclusiv cu aprecieri la adresa mea, si probabil ca oamenii asteptau niste replici. Si eu m-am incapatinat sa nu dau replici la asa ceva si voi cauta sa am alte cai de comunicare directa cu liderii PSD", a precizat Iliescu. Intr-adevar, supararea sa a pornit de la faptul ca "a ajuns sa fie discutat in Birou" si de la faptul ca tot mai multi lideri PSD s-au exprimat contra sa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.