Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential Alexandru Gheorghe Gussi, incepand cu data de 11 iulie 2011.

Alexandru Gheorghe Gussi era consilier prezidential pentru educatie si cercetare. Conform Administratiei Prezidentiale, decretul a fost semnat vineri de presedintele Traian Basescu.

Surse politice au declarat ca eliberarea din functie a lui Alexandru Gussi s-ar fi produs la cererea acestuia, "din motive personale", scrie RL.

Basescu l-a numit in iulie 2009 pe Alexandru Gheorghe Gussi in functia de consilier prezidential la Departamentul de Educatie si Cercetare, pe locul ramas vacant dupa plecarea lui Cristian Preda, care a fost ales europarlaentar din partea PDL. Alexandru Gheorghe Gussi detinuse, pana atunci, functia de consilier de stat in cadrul Departamentului de Planificare si Analiza Politica, informeaza realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.