Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca Uniunea va propune, in toamna, un set de masuri care sa duca la o crestere economica de doi sau trei la suta, spunand, referitor la coalitie, ca "nu este vaca nebuna a Romaniei" si ca doreste doar "imbunatatirea situatiei".

Kelemen Hunor a afirmat, la Tabara "Tineretul si Uniunea Europeana" de la Izvorul Muresului (Harghita), ca masurile pe care le va propune UDMR in toamna sunt menite sa pastreze echilibrul bugetar si sa aduca o crestere economica de doi-trei la suta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Coalitia nu este vaca nebuna a Romaniei si nu doreste altceva decat imbunatatirea situatiei. Sigur ca vor fi acceptate pachetele de legi economice, aceste propuneri vin si de la noi si de la PDL, vor fi armonizate, asa cum am stabilit", a spus liderul UDMR.

El nu a dorit sa faca publice masurile economice, afirmand ca nu este bine ca acestea sa fie transmise prin presa.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a deschis, miercuri, oficial Tabara "Tineretul si Uniunea Europeana" care se desfasoara in localitatea harghiteana Izvoru Muresului, in perioada 6 - 10 iulie.

Tabara de vara este organizata de Conferinta Tineretului Maghiar din Romania, Secretariatul General al UDMR si Universitatea "Sapientia" din Cluj Napoca, in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si Consiliul Judetean Harghita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.