Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu-si dreste sa fie presedinte la PSD Bucuresti si ca are alte planuri de cariera, el precizand ca la filiala bucuresteana vor avea loc alegeri "la un moment dat".

El a aratat ca, deocamdata, conduce Biroul de coorodonare al PSD Bucuresti, in conditiile in care vechea conducere a fost dizolvata prin decizia CExN de luni.

Ponta a spus ca in prima sedinta a Biroului coordonator au fost luate o serie de masuri tehnice, care vizeaza derularea unor intalniri, in perioada urmatoare, cu structurile de conducere de la sectoare, cu parlamentarii, consilierii generali, cu organizatiile de tineret si de femei, transmite MEDIAFAX.

"Va fi o discutie, un audit, ne deschidem pentru toti cei care vor sa vina alaturi de noi. Nu e suparare, conflict. Orice conflict putem sa-l dezamorsam", a spus Ponta.

El a precizat ca se pot lua decizii similare si in cazul altor filiale daca va fi cazul si a precizat ca a mai existat o organizatie la care s-a aplicat o decizie asemanatoare, respectiv la Buzau.

Ponta a admis ca pe perioada verii va exista un audit la toate filialele, intrucat PSD se pregateste de alegeri, el aratand ca organizatiile se afla intr-o evaluare continua.

Vanghelie: Eu m-am nascut presedinte ca asa m-a facut viata!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.