Acum vreo 30 de ani, studentul Antonie Iorgovan nu era parintele Constitutiei, ci tatucul caietului de prezente ale colegilor la muncile agricole. Atunci, functia de conducere pe linie de Asociatie a studentilor comunisti il obliga sa ia atitudine fata de tentativele de chiul ale studentei Macovei Monica. Drept care nu numai ca i-a atras atentia tovaraseste, dar s-a decis sa o includa in propria echipa pentru a o supraveghea cåt mai eficient. Asa a ajuns actualul ministru sa culeaga cea mai mare cantitate de rosii din istoria sa profesionala.

Tovarasul Antonie, care-ti toarna-n Cod calomnie

Ministrul Justitiei a devenit eroul unui serial halucinant de cand incearca sa convinga Comisia juridica a Senatului sa accepte modificarea Codului Penal, mai exact, sa dezincrimineze calomnia. In afara de udemeristul Peter Eckstein, nimeni nu a sustinut propunerea, nici macar parlamentarii Puterii. Vocea cea mai hotarata a fost cea a senatorului PSD Antonie Iorgovan, care a anuntat ca intra in greva parlamentara daca iese calomnia din penal. Adevarul e ca domnia sa lupta cu o mana legata la spate de cand nu mai este seful Monicai Macovei si, in consecinta, nu-i poate ordona pur si simplu sa-si bage mintile-n cap si calomnia-n Cod.

Va dati seama ca situatia ar fi fost cu totul alta acum vreo 30 de ani, cand studentul Iorgovan iesea la munci agricole cu colegii de facultate. Atunci, functia de conducere pe linie de Asociatie a studentilor comunisti il obliga sa ia atitudine fata de tentativele de chiul ale studentei Macovei Monica. Drept care nu numai ca i-a atras atentia tovaraseste, dar s-a decis sa o includa in propria echipa pentru a o supraveghea cat mai eficient. Asa a ajuns actualul ministru sa culeaga cea mai mare cantitate de rosii din istoria sa profesionala.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.