Multi dintre noi ne luptam cu ratele la banci si abia reusim sa platim la timp in fiecare luna, dar se pare ca Elena Udrea o duce mult mai bine decat restul muritorilor, reusind sa-si achite datoria de 3 milioane de euro intr-o singura zi.

In 20 iunie 2010, Elena Udrea declara, la Pro Tv, ca afacerile familiei sale merg mai prost decat ale altor companii in timp de criza si ca are un credit de 3 milioane de euro pe care ii este greu sa il achite, mentionand ca exista si posibilitatea executarii bunurilor cu care a garantat.

"Am un credit de 3 milioane de euro. Imi este la fel de greu ca tuturor ce au credite pentru care au garantat. Sper sa reusesc sa il achit. Daca nu voi reusi, aceasta este ceea ce se intampla cu orice debitor. Daca nu iti platesti datoriile, ti se executa bunurile cu care ai garantat", declara Elena Udrea.

Ei bine, in plin an de criza, cu majorari de TVA, taieri salariale, concedieri si o economie care mai mult sta decat merge, Elena Udrea a reusit sa faca rost de 3 milioane de euro pentru a-si achita datoria la banca - dar nu in mai multe transe ci intr-una singura.

  • Cum explica Udrea aceasta avalansa de bani?

Ministrul Turismului, acelasi care da bani pentru constructia de Sali de sport in sate fara canalizare, s-a aratat foarte ofensata de faptul ca presa a indraznit sa isi puna cateva semen de intrebare privind suma de 3 milioane de euro de care Udrea s-a descotorosit.

Ei bine, potrivit ministrului, creditul fusese facut in 2007 pentru achizitionarea unui teren pe care urma sa se contruiasca locuinte. Insa, odata cu lovirea crizei economice, afacerile nu au mai mers asa cum trebuiau asa ca Udrea s-a hotarat sa isi vanda proprietatea.

“Vazand ca lucrurile nu se imbunatatesc, am decis sa vand terenul, cedand astfel si creditul catre cumparator. In urma tranzactiei nu am incasat nicio suma de bani, dar sunt multumita ca am rezolvat problema creditului”, scrie Elena Udrea pe blogul sau.

Frumoasa miscare din partea ministrului - ne intrabam cine ar mai avea parte de un asemenea noroc…sa-i zicem.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.