Senatorul Serban Radulescu si-a anuntat demisia din grupul parlamentar al PDL, afirmand ca face acest lucru "nu cu bucurie", demersul sau ducand la pierderea de catre coalitie a majoritatii in Senat.

"Vreau sa anunt azi, nu cu bucurie, ca incepand de azi nu mai fac parte din grupul PDL, ci voi activa ca senator independent neafiliat", a anuntat Serban Radulescu.

Senatori ai opozitiei au aplaudat acest anunt.

In urma demisiei lui Serban Radulescu, coalitia nu mai detine majoritatea la Senat, avand in prezent 68 de senatori, din totalul de 137.

In acelasi timp, PSD si PNL au impreuna 68 de senatori, insa Catalin Voicu se afla in arest, astfel ca se poate baza pe 67 de senatori, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, senatorul Ion Toma este neafiliat.

Surse politice declarau, in urma cu zece zile, pentru MEDIAFAX, ca senatorul PDL Serban Radulescu ar putea demisiona din partid pentru a se inscrie in PC, formatiune care ar urma sa il propuna candidat la presedintia CJ Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.