Traian Basescu nu se simte responsabil de ceea ce fac sotii angajatilor de la Cotroceni si nici de faptul ca a aflat de demisia Elenei Udrea „din presa“.

"Sa nu credeti ca eu am in obiectiv sa ma ocup de sotii angajatilor", a fost primul comentariu pe care l-a avut de facut Traian Basescu, dupa trei zile de la demisia consilierului sau, Elena Udrea. Aceasta a anuntat vineri ca paraseste postul de sef al Cancelariei prezidentiale, dupa ce sotul sau a fost acuzat in presa de afaceri cu personaje controversate din anturajul lui Adrian Nastase, printre care Alexandru Bitner, precum si de tentativa de mituire a unui ziarist.

Presedintele a preferat insa ieri sa faca pe niznaiul in privinta afacerilor lui Dorin Cocos si a motivelor pentru care consiliera sa a decis sa-l paraseasca. "Daca mergeti pe considerentul ca i-as fi cerut eu sa demisioneze, mai bine renuntati", spune seful statului. Presedintele sustine ca a aflat de demisia acesteia din presa. "Nu stiu daca are legatura cu incercarea de mituire", a mai comentat el. Desi ziaristii au dorit sa afle amanunte, inclusiv daca a semnat decretul de revocare din functie a Elenei Udrea, presedintele a refuzat sa mai faca orice alte comentarii pe marginea acestui subiect.

Soti cu bucluc

Desi presedintele nu are in obiectiv sotii angajatelor, nu este prima oara cind o consiliera de la Cotroceni isi da demisia din cauza afacerilor sotului sau. Inaintea Elenei Udrea, tot de pe postul de sef al Cancelariei isi dadea demisia, tot din cauza sotului, Stana Anghelescu. Acesteia i s-a reprosat ca s-a dus la ANAF pentru a-si sustine sotul luat la intrebari, desi consiliera a declarat ca nu a facut uz de functia ei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.