Dupa ce s-au aliat, s-au compromis, le-au pus totul pe tava, doar ca sa nu piarda guvernarea, PDL incepe sa aiba mustrari de constiinta fata de poporul roman?

Probabil… altfel nu se explica, cum de pe o luna pe alta, ba le dau limba maghiara pentru studiu in scoala, ba le-o iau…nimeni nu mai stie nimic.

Un singur lucru e clar: Marko, Kelemen si ceilalti s-au suparat tare rau si ameninta cu iesirea de la guvernare – ceea ce ar fi un dezastru politic pentru PDL. – Nici nu stim daca sa ne para rau sau nu, daca ar veni vorba de o noua cadere a Guvernului – insa chiar ne-ar parea rau ca istoria si alte materii scolare sa se predea in limba maghiara.

UDMR a incercat mereu sa obtina diverse favoruri la nivelul minoritatilor prin asa-zise santaje politice – ba suntem la guvernare, ba nu suntem, ce ne dati? – aceasta este poltica pe care maghiarii merg de mai bine de 20 de ani.

Oare cat o sa le mai functioneze?


Caricatura realizata de Nic Moldoveanu, eJungla.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.