Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sambata, la Conventia Nationala a partidului, ca ii multumeste liderului PSD, Victor Ponta, "pentru ca a reusit performanta sa distruga PNL".

De asemenea, Emil Boc a spus ca "pe Crin Antonescu il tradeaza si poza de grup, si inscriptia de pe tricou", precizand ca poza de grup se refera la faptul ca acesta se afla intre Ion Iliescu si Adrian Nastase, iar pe tricou scrie "alianta socialista".

"Cum va fi tara condusa de Victor Ponta si Crin Antonescu, unul care merge la serviciu la unu si pleaca la patru, iar altul care din doua in doua saptamani, ca si copilot, se rastoarna cu masina?", a mai spus Boc, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca in PDL exista o competitie interna, si nu o confruntare, mentionand ca democrat-liberalii trebuie sa se afle in confruntare cu adversarii lor politici.

  • Ponta, nici macar "Nastase in pantaloni"

"Victor Ponta spunea ca as fi Traian Basescu in fusta, ceea ce ma onoreaza. El ar fi vrut sa fie un Adrian Nastase, dar eu nici macar nu pot sa spun despre el ca ar fi un Adrian Nastase in pantaloni", a aratat Udrea.

Elena Udrea a mai spus ca nu poate spune nici ca trebuie sa se consulte cu liderul PNL, Crin Antonescu, pentru a-si face programare la coafor, pentru ca ea se trezeste devreme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.