Presedintele PSD Bucuresti a declarat ca raspunde personal tuturor sms-urilor de pe telefon, dar si mesajelor de pe Facebook, carora le raspunde in stilul sau.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a facut aceste afirmatii la o actiune de plantare de copaci in Parcul Izvor, la care a participat alaturi de Lavinia Sandru, presedintele Asociatiei Initiativa 2003, informeaza MEDIAFAX.

Intrebat de o jurnalista cum poate o pereche de tineri sa aiba un copac in Padurea Indragostitilor din Parcul Izvor, Vanghelie a indicat numarul sau de telefon, indemnand-o pe aceasta sa-l sune sa ceara detalii.

"Daca vreti ca dumneavoastra sa aveti un copac aici, ma sunati la 0724500300 si va spun exact ce aveti de facut", a spus zambind Marian Vanghelie.

La solicitarea de a-si face publica si adresa de e-mail, dupa modelul premierul Emil Boc, primarul Sectorului 5 a afirmat ca, pe Internet, comunica prin intermediul retelei de socializare Facebook unde are cont.

"Pe Facebook ma gasiti daca vreti. Pe Facebook imi spuneti ce vreti si ... comunicam. Primesc mesaje. Uitati-va acolo si o sa vedeti. Le si raspund. Nu zilnic, ca sa fiu corect, ci o data pe saptamana, ca nu am timp. Acum sunt mai multe formule... poti sa pui un tanar-doi sa raspunda, dar nu poate sa raspunda cu formatul meu. Am felul meu. Se simte daca nu sunt eu", a mai spus Vanghelie.

Liderul PSD Bucuresti a reamintit ca numarul sau de telefon este public.

"Le raspund tuturor. Dati-mi un sms sa vedeti daca raspund. De multe ori sun. Sunt diverse persoane si raspund. Nu poate in momentul ala sau peste o zi sau doua zile, pastrez... sau sun. Nu dau sms. Sun. Nu raspund (la sms - n.r.), dar te sun daca-mi dai un sms si spui: "eu sunt fata in rosu, care am fost cu dumneavoastra acolo si vreau sa va intreb ceva» si iti dau un telefon", a conchis Marian Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.