Deputatul de Bihor Octavian Bot a demisionat din PDL si a revenit in PNL, partid al carui membru a mai fost in perioada 1995-1997.

Anuntul revenirii lui Bot in PNL a fost facut luni de catre presedintele formatiunii liberale, Crin Antonescu.

"Va semnalez ca Octavian Bot, deputat PDL de Oradea, se alatura azi PNL si implicit USL. El revine, astfel, dupa multi ani, in PNL", a spus presedintele PNL, Crin Antonescu.

El a adaugat ca Bot este un om pe care il cunoaste de foarte mult timp, pe care il pretuieste si cu care a lucrat impreuna in cadrul unor "demersuri indraznete" in care au si reusit, transmite MEDIAFAX.

"Este un om politic cu experienta, are drept caracteristici un nivel intelectual mult peste media a ceea ce clasa politica romaneasca ofera, este un om cu convingeri ferme, pe care, pe fond, nu si le-a anulat niciodata. Nu a fost legat sau acuzat de vreo banuiala de coruptie. Toate acestea ne fac sa salutam azi revenirea unui om politic de calitate", a spus Antonescu despre Bot.

La randul sau, Octavian Bot a aratat ca paraseste PDL intrucat acest partid nu are o identitate ideologica clara.

"PDL e un partid de papagali, fara sa-i jignesc. Trebuie sa repete mot-a-mot ce spun Traian Basescu si Emil Boc", a mai spus Bot.

Octavian Bot este deputat de Bihor, membru al Comisiei de politica externa a Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.