Presedintele PDL Emil Boc a declarat duminica, dupa intalnirea cu membrii organizatiei PDL Bucuresti, ca va castiga viitoarea competitie interna din partid deoarece are alaturi echipa de invingatori, care s-au validat pe "cantarul politic".

"Voi castiga urmatoarea competitie interna, pentru ca am alaturi o echipa de invingatori, invingatori care s-au validat pe cantarul politic. In aceasi echipa de invingatori au loc, evident si ceilalti colegi care au motiuni depuse la Conventia Nationala" , a spus Boc, intr-o declaratie de presa sustinuta alaturi de presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea.

Boc a spus ca motiunea sa va fi castigatoare deoarece are cele mai mari sanse sa indeplineasca prioritatile PDL - modernizarea tarii si continuarea guvernarii alaturi de partenerii de coalitie, relateaza MEDIAFAX.

Boc a vorbit despre realizarile noii legi a Educatiei, despre masurile luate in domeniul pensiilor, a asistentei sociale, a legislatiei muncii.

Intrebat cat la suta conteaza parteneriatul cu presedintele Traian Basescu in succesul motiunii sale, Emil Boc a spus ca PDL a reusit sa castige cu un parteneriat de succes: partid- guvern- presedinte. "Acest parteriat a fost si ramane de succes pentru PDL", a adaugat Boc.

El a spus ca, la intalnirea cu membrii PDL Bucuresti, nu a primit critici, ci recomandari, pe care le-a discutat "cinstit".

Reuniunea a avut loc cu usile inchise, dar discursul lui Emil Boc a fost auzit si dincolo de incinta unde se desfasura intalnirea.

Citeste si: Blaga, convins ca va deveni seful PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.