S-a dat peste cap, a aruncat cu apa, a injurat, a reinterpretat secventa ceausista din balcon, si-a pus peruci si s-a ras in fata Parchetului - da, acesta este comportamentul unui europarlamentar... pe nume Vadim.

Pe eternul deja slogan “Am inunitate” – Vadim isi continua seria de excentricitati, sa le numim asa. Ultima dintre ele fiind efectuata in fata Parchetului ICCJ, cand, dupa ce si-a pus si peruca, eurodeputatul s-a barbierit, in semn de sfidare fata de presedintele Traian Basescu, pe care il acuza ca ii fabrica dosare. ["Show" cu Vadim la Parchet]

Cu toate astea, nu putem sa nu vedem ceea ce este evident: Acest “artist” al scandalului nu si-a mai declarat veniturile din drepturi de autor din 2006, care sunt destul de multe, mai ales ca tribunal are ziare, reviste, isi publica diverse carti si mai e si membru al Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Caricatura realizata pentru 9AM de Nic Moldoveanu, eJungla.ro.

Si nu putem sa nu ne miram cum un astfel de personaj absolut penibil a ajuns sa ne reprezinte in Parlamentul European, bineinteles, alaturi de alte minti stralucite ale Romaniei: Gigi Becali, Elena Basescu si inca vreo cativa. Dar mai grav este felul in care Vadim se ascunde dupa imunitatea sa de europarlamentar ori de cate ori sfideaza legea. [Vadim anchetat de ANI: Ascunde bani!]

Dar sa ne amintim versurile marelui iubitor de neam din perioada comunista, unde probabil ar fi trebuit sa ramana si sa ii transmite un calduros: Lasa-ne!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.