Deputatul PSD Adrian Severin considera "cel putin deplasat" ca unii euroobservatori PNL-PD, pe care i-a calificat drept "fraieri, fanfaroni si filfizoni", sa faca saptamanal declaratii de presa in care sa povesteasca ce au mai facut social-democratii, difuzand si informatii eronate.

"Mi se pare cel putin deplasat ca o parte dintre euroobservatorii romani, in special reprezentanti ai PNL si PD, care in mod evident formeaza o armata de fraieri, fanfaroni si filfizoni care bantuie coridoarele Parlamentului European, sa se grabeasca in fiecare saptamana aici, spre a anunta ce fac social-democratii sau ce face grupul socialist", a afirmat Severin, seful delegatiei euroobservatorilor PSD, fara a indica vreun nume.

Severin a apreciat, totodata, ca atitudinea acestor reprezentanti ai Aliantei denota "ignoranta" in problemele europene. Potrivit deputatului PSD, acestia mai au multe de invatat, fiind la primul lor contact cu structurile PE, el declarandu-se dispus sa-i ajute in aceasta privinta.

Severin a criticat declaratiile facute zilele trecute de unii euroobservatori ai Aliantei privind un asa-zis amendament al unui parlamentar socialist la proiectul de buget european, sustinand ca informatia oferita este falsa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.