Cei de la radio Guerrilla i-au facut o farsa de zile mari primarului din Deveselu, localitate unde urmeaza sa fie amplasat scutul antiracheta.

Acestia au sunat la primarie pretinzand ca suna din partea armatei americane, iar locotenentul Willis Bruce le-a cerut inforamatii cu privire la scut.


Nici primaru si nici responsabilul cu mass-media nu au fost capabili sa lipeasca doua cuvinte pe engleza, dar mai intelegeau cate ceva.

Cu toate astea, nu au inteles atunci cand un asa-zis Barack Obama le spunea “We should praz you. Love”.

  • Basescu s-a sesizat

Farsa lui Dobrovolschi si Craioveanu a fost atat de mediatizata incat a ajuns si la urechile lui Traian Basescu, care a sunat imediat la Deveselu.
"Am vazut ca te-a lua lumea in tarbaca. Adica presa", i-a spus presedintele primarului Gheorghe Beciu. [Strategia militara a Romaniei dupa moartea lui ben Laden]

"Azi de dimineata (miercuri - n. r.) m-a sunat domnul presedinte. Am vorbit despre sistemul antiracheta si mi-a spus, ceea ce vorbisem si luni seara cu dumnealui, sa informam lumea si sa spunem ca acest scut nu ii va afecta cu nimic. Nu va afecta nici populatia si nici activitatea pe care o desfasoara ei”, a declarat Gheorghe Beciu.

Dobro si Craio suna in Deveselu by dobrolific


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.