Senatorul Catalin Voicu ramane in arest, dupa ce completul de cinci judecatori al instantei supreme a admis, vineri, recursul procurorilor anticoruptie impotriva hotararii pronuntate de instanta care judeca procesul in care acesta este acuzat de fapte de coruptie.
Judecatorii Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au verificat, miercuri, legalitatea si temeinicia arestarii preventive a lui Voicu, respectiv daca mai subzista temeiurile avute in vedere la luarea acestei masuri. Instanta a decis, in aceeasi zi, ca senatorul Catalin Voicu poate fi judecat in libertate, cu interdictie de a parasi localitatea.

Hotararea a fost atacata cu recurs la completul de cinci judecatori al instantei supreme
, care vineri a decis definitiv sa respinga cererea lui Voicu de judecare in libertate in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, transmite MEDIAFAX.

Sectia penala a ICCJ a mai decis o data punerea in libertate a lui Catalin Voicu, la inceputul lunii aprilie, dar completul de cinci judecatori al instantei supreme a admis si atunci recursul procurorilor anticoruptie.

Voicu ramane in arest


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.