Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a replicat unei jurnaliste care l-a intrebat daca Adrian Severin ar trebui sa isi dea demisia din PE, de ce vrea sa-i strice ziua cu aceste probleme si a continuat: "Daca vreti, lasati-mi adresa si vin seara la dumneavoastra".

Intrebat daca Adrian Severin ar trebui sa isi dea demisia din PE, Vanghelie i-a replicat jurnalistei respective: "De ce vreti sa-mi stricati acuma ziua cu problemele astea? Cand ma vedeti - am fost atent la dumneavoastra - daca vreti lasati-mi adresa si vin seara la dumneavoastra, pe cuvant. Nu mai puneti intrebari cu....".

Vanghelie a raspuns totusi intrebarii jurnalistei, precizand ca nu crede ca pe Severin il deranjeaza cu nimic faptul ca DNA cere ridicarea imunitatii acestuia.


"Eu cred ca, daca ar fi gasit vinovat, cred ca atunci va trebui sa isi dea demisia. Este evident", a spus Vanghelie, citat de MEDIAFAX.

"Juridic, eu nu ma pot exprima. Deci nu pot acuza un om, sa-l inmormantez inainte sa-i vina timpul. Daca va exista dovada ca a fost vinovat, este cu totul altceva si atunci va trebui si el sa isi dea demisia", a adaugat Vanghelie.

Vanghelie nu mai vorbeste decat "pe engleza"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.