Premierul Emil Boc a reprosat ministrilor ca au sustinut prea putine conferinte de presa in care sa isi prezinte activitatea guvernamentala si le-a cerut sa aiba mai multe iesiri publice pe aceasta tema, dar si sa mearga mai des in teritoriu pentru a explica propriile proiecte, afirma surse oficiale.

Solicitarea a fost formulata in sedinta Guvernului, dupa ce premierul a primit un raport trimestrial, elaborat pentru perioada 1 ianuarie- 31 martie 2011, privind conferintele de presa sustinute de ministri pe teme guvernamentale, au relatat pentru MEDIAFAX surse participante la sedinta.

"Premierul nu a fost deloc incantat de concluziile raportului, care indica faptul ca ministrii au iesit destul de putin in public pentru a comunica, si le-a cerut sa organizeze mai multe conferinte de presa, dar si sa mearga mai des in teritoriu", au aratat sursele.

La inceputul anului trecut, seful Guvernului a transmis ministrilor o solicitare asemanatoare, cerandu-le atunci sa organizeze conferinte de presa cel putin o data la doua saptamani, in care sa prezinte principalele proiecte initiate, astfel incat sa fie asigurata o mai buna comunicare. Solicitarea a fost respectata de ministri pentru o perioada scurta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.