Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat, miercuri, la RFI, ca, in mod categoric, Daniel Funeriu nu trebuie sa demisioneze din functia de ministru al Educatiei, ci acesta ar trebui laudat.

Intrebata daca s-ar impune inlocuirea ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, Elena Udrea a raspuns la: "Nu, categoric nu! Cred ca totusi domnul Funeriu ar trebui laudat si este (laudat - n.r.) in interiorul partidului, pentru faptul ca a reusit sa treaca Legea educatiei. Cat priveste nemultumirile unor colegi din Parlament fata de colaborarea cu domnul ministru, asta am citit si eu din presa, probabil ca sunt punctuale si sunt rezolvabile prin discutii", transmite MEDIAFAX.

Parlamentarii PDL i-au cerut premierului Emil Boc, luni, la intalnirea de la Parlament, sa ia in calcul inlocuirea lui Daniel Funeriu de la sefia Ministerului Educatiei, nemultumiti de proasta gestionare a situatiei care a dus la inca o asumare si slaba comunicare a ministrului.

Premierul Emil Boc a declarat, marti seara, ca "astazi" nu are in vedere efectuarea unei remanieri guvernamentale prin schimbarea ministrilor Educatiei si Sanatatii, din cauza problemelor legate de salariile profesorilor si inchiderea spitalelor, dar ca "maine" nu se stie ce poate aparea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.