Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, pe care l-a catalogat drept "un tradator notoriu", ar fi primit 70 de milioane de euro pentru ca l-a tradat pe Vasile Blaga si a trecut in barca lui Emil Boc.

"Noi vom demonstra - avem un grup de lucru care va va prezenta toate datele - cum banii Ministerului Dezvoltarii Regionale ajung nu doar la PDL, ci la acei membri PDL care voteaza cu Boc si cu Udrea. Saptamana trecuta, la momentul la care Gheorghe Flutur, un tradator notoriu - nu cred ca a suprins pe cineva - a comis a nu-stiu-cata tradare din cariera lui politica si a trecut din barca lui Blaga in barca lui Boc, a primit 70 de milioane de euro a doua zi. Nu are bani pentru profesori, dar a primit el la drumuri judetene ca sa isi puna jumatate in buzunar din ei", a sustinut Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca USL va demonstra si va prezenta cifre referitoare la modul in care banii din fondul de rezerva al premierului Emil Boc au fost directionati pentru interesele pedelistilor care vor vota la Congresul PDL din mai cu Emil Boc.

"Avem martori, primari PSD, PNL, PC, carora li s-a spus ca nu va semneaza doamna Udrea acordul de co-finantare pe fonduri euoropene decat daca semneaza acordul de trecere la PDL anul viitor", a mai sustinut Victor Ponta.

  • Flutur: Victoras sa stea linistit

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, ca ii transmite liderului PSD Victor Ponta "sa stea linistit ca PDL are o echipa" si "nu are nevoie de sfaturile unui copilot, care nu a stiut sa-si conduca propria masina".

Flutur a facut aceasta precizare dupa sedinta BPN al PDL.

Gheorghe Flutur a spus ca are de transmis un mesaj PSD si liderului Victor Ponta, caruia i s-a adresat cu diminutivul "Victoras".

"Am un mesaj pentru PSD si Victor Ponta: am vazut ca mai nou nu are timp sa se ocupe de PSD, dar se ocupa de politicile de la noi din PDL si ii transmit lui Victoras sa stea linistit ca PDL are o echipa, suntem o echipa, stim ce avem de facut, am castigat toate alegerile de atunci, de cand ne-am infiintat din 2007 si nu avem nevoie de sfaturile unui copilot, care nu a stiut sa-si conduca propria masina", a precizat Flutur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.