Parlamentarii USL vor depune, saptamana viitoare, doua motiuni simple, pe Sanatate la Camera Deputatilor si pe Agricultura la Senat, a anuntat, luni, dupa sedinta conducerii Uniunii, presedintele PSD Victor Ponta.

"Am luat decizia politica, in conformitate cu propunerile facute de colegi, pentru a se elabora si introduce doua motiuni simple - pe Sanatate la Camera, pe Agricultura la Senat", a precizat Ponta.

El a aratat ca in motiunea simpla pe Sanatate USL va critica si va propune solutii necesare referitoare la subfinantarea din acest domeniu, la desfiintarea spitalelor, la situatia medicilor de familie, la compensarea medicamentelor.

Liderul PSD a aratat ca motiunea simpla pe Agricultura va critica faptul ca Romania, in loc sa isi foloseasca potentialul pe care il are, poate fi afectata grav de criza alimentara.

"S-a dovedit ca ministrul Tabara se afla in Guvern cu un singur scop: acela de a promova interese comerciale, pecuniare, ale producatorilor de produse modificate genetic. E un motiv pentru care Tabara trebuie sa paraseasca functia de ministru si sa se intoarca la afacerile cu produse modificate genetic", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a aratat ca in aceasta saptamana grupurile comune PSD, PNL si PC vor elabora cele doua motiuni simple, urmand ca acestea sa fie depuse cel mai probabil saptamana viitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.