Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat ca partidul "are o problema de imagine la nivelul intregii tari", si, daca pana acum PDL s-a concentrat pe sustinerea masurilor guvernamentale, a venit momentul sa se preocupe de cresterea sanselor la alegerile din 2012.

Turcan a declarat, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta ca alegerile din interiorul partidului sa aduca o "dezbatere de idei", care sa aiba ca rezultat cresterea sanselor PDL de a castiga alegerile din 2012.

"Sper ca aceasta competitie in randul partidului sa fie de maxim fair play si o competitie care sa aduca o dezbatere de idei privind modernizarea partidului si cresterea sanselor pe care PDL le are pentru a castiga alegerile in 2012. Daca pana acum ne-am concentrat pe sustinerea masurilor guvernamentale, este momentul sa ne concentram pe activitatea PDL, de acum incolo, pentru a ne creste sansele la alegerile din 2012", a spus Turcan, citata de MEDIAFAX.

Potrivit acesteia, "derapajele" PDL din ultima perioada au scazut increderea oamenilor in partid, iar membrii acestuia ar trebui sa constientizeze problema si sa incerce sa o rezolve.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.