Traian Basescu i-a spus comisarul european pentru Piata Interna ca nu este o placere sa fii presedintele Romaniei.

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe comisarul european pentru Piata Interna si Servicii, Michel Barnier, caruia i-a spus ca nu este o placere sa fie cineva in locul lui, oaspetele intreband pe ce fotoliu sa se aseze, pentru a nu gresi din punct de vedere protocolar.

"Domnule comisar, permiteti-mi sa va multumesc pentru atentia pe care o dati Romaniei. Dupa cum stiti, cu certitudine incercam sa ne adaptam legislatia la directivele cu privire la piata interna si la competitie si speram sa progresam in continuare. De asemenea, vreau sa va multumesc pentru sprijinul pe care il acordati Guvernului in a progresa in aceasta privinta", a spus presedintele la inceputul intalnirii, transmite MEDIAFAX.

La randul sau, Barnier i-a multumit sefului statului pentru timpul acordat, "atat in nume personal, cat si amical si in calitate de comisar".

La inceputul intrevederii, Barnier l-a intrebat pe Traian Basescu pe care dintre cele doua fotolii sa se aseze, nedorind sa se aseze pe locul presedintelui.

"Nu e o placere ca cineva sa fie in locul meu", a replicat seful statului.

Comisarul european pentru Piata Interna si Servicii, Michel Barnier, face, joi, o vizita oficiala in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.