Intr-una din telegramele Wikileaks se vorbeste despre o eventuala paralizie a presedintelui, in 2006, in contextul operatiei de hernie a acestuia.

Pe 9 mai 2006, un document neclasificat vorbea despre operatia de hernie de disc a presedintelui Basescu, informeaza jurnalul.ro.

"Presedintele Romaniei Traian Basescu a fost supus unei operatii pentru hernie de disc in dimineata zilei de 9 mai, marti, la Spitalul Universitatii din Viena, Allgemeines Krakenhaus. "

Consilierul prezidential Claudiu Saftoiu i-a spus ofiterului politic al ambasadei ca Basescu simtea amorteli in partea de jos a corpului, iar doctorii au fost ingrijorati de o posibila paralizie daca nu va fi operat imediat.

Saftoiu a adaugat ca Basescu "a strans din dinti" si s-a comportat ca si cand nu ar fi avut nici un disconfort, dar membrii staff-ului ii vedeau clar durerea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.