Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sambata, la Pitesti, ca "alianta socialista" nu este in masura sa dea "lectii de morala" democrat-liberalilor, opinand ca Adrian Severin este "simbolul PSD in Europa" si ca acesta "nu a facut decat sa exporte coruptia PSD" in PE si in UE.

"Acum ne uitam la alianta socialista - eu i-am spus si ii voi spune in permanenta in acest fel, pentru ca PNL s-a predat definitiv in bratele lui Iliescu, Nastase, Ponta, Hrebenciuc si altii, au incetat sa mai fie partid de dreapta - dar incearca sa ne dea lectii de morala cei din alianta socialista. Si cred ca nu sunt in masura sa faca acest lucru", a spus Emil Boc, in discursul rostit in fata participantilor la reuniunea PDL Arges la care se alege conducerea filialei, scrie MEDIAFAX.

Presedintele PDL a sustinut ca emblema formatiunii social-democrate este "imaginea liderilor PSD facand scut impotriva justitiei pe treptele PSD Arges".

"Aceasta este adevarata fata a PSD-ului, oprind justitia sa-si faca datoria, asa cum au incercat sa faca la Arges. Niciodata, PDL-ul nu a impiedicat actul de justitie si a spus foarte direct - fiecare membru PDL, indiferent de pozitia pe care o are, trebuie sa-si apere dreptatea in fata justitiei, iar partidul nu trebuie sa interfereze cu asemenea politica. Dar PSD asta stie sa faca. Pentru ca, daca astazi Nicolescu este emblema pozitiei actuale, pozitia fata de Bivolaru este emblema veche a PSD-ului, au unitate in continuitate, intr-o asemenea politica", a afirmat Boc.

  • De asemenea, Emil Boc s-a referit la cazul Adrian Severin, despre care a spus "i-a ingrozit" pe socialistii europeni.

"Dar haideti sa mergem mai la zi, Severin este simbolul PSD in Europa, i-a ingrozit si pe socialistii europeni. Acesta este simbolul PSD astazi in Uniunea Europeana. Adrian Severin nu a facut decat sa exporte coruptia PSD in Parlamentul European si in Uniunea Europeana. Atunci cine ne da lectii de morala in aceasta tara? Ponta, Severin, Antonescu? Cred ca ei au facut infinit mai mult rau Romaniei prin pozitia fata de Adrian Severin decat orice alt demers intern din ultimii zece ani", a mai spus Boc.

Presedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga si ministrii Elena Udrea si Traian Igas, precum si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au participat la intalnirea filialei Arges a PDL pentru alegea liderului organizatiei.

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

La sefia organizatiei judetene democrat-liberale este inscris un singur candidat, fiind vorba despre presedintele interimar al PDL Arges, Mircea Andrei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.