Fostul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, si senatorul liberal Varujan Vosganian au vorbit astazi, la Congresul ONFL, despre importanta lungimii rochiei in stabilirea lungimii discursului, dar si despre filosofia cuceririi femeilor de catre barbati.

"Mi-a venit in minte o gluma cu parfum frantuzesc, ce se leaga de definitia discursului si de un element feminin. Se spune ca lungimea discursului trebuie sa fie precum lungimea rochiei unei femei: suficient de lunga ca sa acopere subiectul, totodata suficient de scurta ca sa starneasca interesul", a spus Tariceanu, la inceputul speech-ului sau, in cadrul Conferintei Nationale a Femeilor Liberale, potrivit MEDIAFAX.

Tariceanu a tinut de asemenea sa prezinte un omagiu tuturor celor care reprezinta sexul feminin si care s-au implicat in politica cu putere, facand referire si la actualul Executiv, pe care l-a denumit "Guvernul Boc, guvern de bocitoare".

Senatorul PNL Varujan Vosganian a avut, de asemenea, un discurs plin de apreciere la adresa femeilor liberale, acesta vorbind despre mitul androginului si despre "pacatul reintregirii", care i-a "revenit" barbatului. "O femeie invinsa e o femeie pe care ai pierdut-o. Daca vrei sa fie a ta, trebuie sa o cuceresti", a spus Varujan Vosganian, expunand astfel un secret al cuceririi femeilor.

Pe de alta parte, europarlamentarul PNL Norica Nicolai, le-a cerut femeilor liberale sa fie puternice, dar nu in spatele unor barbati puternici, ci in fata acestora. "In spatele unui barbat puternic e intotdeauna o femeie puternica. Asa e. Daca ati ales sa faceti politica, as vrea sa fiti femeile puternice din fata unui barbat puternic", a spus Norica Nicolai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.