Conducerea organizatiei PSD Alba s-a trezit, in urma unui recensamant intern realizat de curand, ca mai multe sute de membri au disparut. De fapt, se pare ca unii dintre acestia nu au existat niciodata, transmite corespondentul Mediafax. Purtatorul de cuvant al PSD Alba, Doina Emilia Harda, a explicat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca o parte dintre acestia, mai putin de 100, si-au inaintat demisiile din partid, iar altii nu mai pot fi identificati prin datele trecute in adeziunile semnate la inscrierea in PSD.

Totusi, Harda a recunoscut ca unii dintre ei nici nu au existat vreodata, chiar daca o parte dintre ei este posibil sa-si fi schimbat adresele sau telefoanele date pentru contact. "Sunt si oameni pe care i-am verificat la adresele din adeziuni si am constatat ca nu au existat niciodata acolo. Probabil sunt adeziuni facute de unii colegi din exces de zel sau ca sa dea bine in fata sefilor", a afirmat Doina Emilia Harda.

Seful PSD Alba, avocatul Ioan Rus, are insa si o alta varianta. El a declarat, tot ieri, ca reprezentantii PD din conducerea administratiei publice judetene "au dus si duc o intensa campanie de racolare a primarilor, viceprimarilor, consilierilor judeteni si consilierilor municipali ai PSD". Rus i-a adresat o epistola presedintelui democratilor, Emil Boc, in care i-a aratat cu degetul pe primarii comunelor Almasu Mare, Lupsa, Berghin, Ocolis, Lopadea Noua care i-au parasit in ultima perioada pe social-democrati, refugiindu-se la PD.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.