Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD.

Sursele citate au precizat ca motivul real al sanctionarii lui Toma a fost faptul ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL de Olt, Mihai Nita, ca nu are rost sa se inscrie in PSD.

Aceleasi surse au aratat ca Nita ar fi inregistrat convorbirea in care Toma ii spunea ca nu este oportun sa vina in PSD si i-ar fi aratat-o presedintelui PSD, Victor Ponta.

Motivul oficial invocat de conducerea PSD Olt in sanctionarea lui Toma este ca nu si-ar fi platit cotizatia si nu s-ar fi implicat in activitatea filialei.

Conform Statutului PSD, Toma, ca vicepresedinte, nu poate fi sanctionat cu excluderea fara avizul Biroului Permanent si al Congresului, care l-a ales in functie.

BPJ Olt a decis sa il suspende pe Toma din partid pentru un an si, totodata, sa ii retraga sprijinul politic pentru mandatul de senator.

Toma a precizat pentru MEDIAFAX ca nu a fost convocat la sedinta in care s-a decis sanctionarea sa si nici nu i s-a comunicat decizia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.