Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, luni, intr-o conferinta de presa, ca se declara invins de tanara social-democrata care a pozat in Playboy, el apreciind ca fiecare poate sa faca ce vrea atat timp cat respecta legile si subliniind ca nu este vreun apostol al noii moralitati.

"Vreau sa precizez ca un subiect mai important decat deplasarea domnului Basescu, decat Codul Munciii, decat sedinta PDL, a fost cu o domnisoara de la PSD care a pozat in Playboy. Anunt ca ma declar invins de domnisoara respectiva. Nu am spus nimica si am vazut ca toate energiile proletcultiste s-au mobilizat. Fiecare poate sa pozeze unde vrea, poate sa fie in ce partid vrea. Ma declar invins", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Intrebat daca o va da afara din partid, Ponta a negat ca s-ar fi pronuntat in acest sens.

"Nu am zis niciodata. Am citit atat de multe lucruri despre ce as fi zis sau ce as fi gandit eu incat nu mi-am dat seama cata energie libertina sau moralista exista in media romaneasca. M-am bucurat. Nu am nicio problema cu nimeni. Poate fiecare sa faca ce vrea atat timp cat respecta legile tarii. Nu am comentat in niciun fel, nu am apucat sa zic nimic. Ieri, dupa conferinta de presa pe temele economiei UE, singurele intrebari le-am avut drespre domnisoara resectiva. Ma bucur ca este un subiect important. Eu ma declar invins si nu vreau sa mai ridic niciun fel de problema de acest gen", a spus Ponta, dupa sedinta USL.

Intrebat daca, in consecinta, tanara poate ramane membru al PSD, Ponta a spus ca nu stie si ca nu crede ca aceasta este o problema care sa-l priveasca pe presedintele partidului.

Ponta a adaugat ca regreta ca a raspuns, atunci cand a fost la Atena, la apelul telefonic al reporterului Gandul, el catalogandu-se singur drept "fraier".

Membra PSD, in Playboy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.