CNC al PDL a adoptat, sambata, modificarile la Statutul formatiunii propuse de Colegiul Director, cu sapte abtineri si trei voturi "impotriva" apartinand lui Cristian Preda, Monica Macovei si Sever Voinescu.

Consiliul National al PDL a aprobat, sambata, posibilitatea acordarii de catre Colegiul Director, la cerere, a unor derogari de la conditia de vechime de cinci ani pentru cei care doresc sa candideze la presedintia partidului, scrie MEDIAFAX.

Hotararea a fost luata cu patru abtineri, una dintre acestea apartinand deputatului PDL Silviu Prigoana.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga a propus membrilor CNC aceasta masura.

Colegiul Director al PDL a dezbatut, vineri dupa-amiaza, introducerea in statutul partidului a unor criterii de integritate pentru membri, precum si propunerea ca cei patru prim-vicepresedinti si secretarul general sa fie alesi prin vot uninominal, la fel ca si vicepresedintii.


Surse din partid au declarat pentru MEDIAFAX ca membrii Colegiul Director al PDL au decis, vineri seara, sa respinga propunerea de modificare a statului potrivit careia membrii PDL trimisi in judecata sunt suspendati automat din partid.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.