Acceptand sa fie folosit de Vanghelie drept scut politic, Ion Iliescu i-a castigat primarului sectorului 5 inca o saptamana de liniste.

Daca nu ar fi existat ziua de nastere a lui Ion Iliescu, Vanghelie ar fi fost sanctionat mai dur pentru ce au facut luni consilierii PSD la votul pentru bugetul Bucurestiului.

Potrivit surselor Realitatea, pentru tradarea unor consilieri PSD, care au votat alaturi de oamenii Elenei Udrea si impotriva lui Sorin Oprescu, conducerea PSD a vrut sa ia decizii dure impotriva lui Marian Vanghelie.

Sedinta BPN de miercuri ar fi putut consemna chiar suspendarea lui Vanghelie de la conducerea organizatiei Bucuresti. Ceva l-a scapat pe primarul de la sectorul 5: ziua de nastere a lui Ion Iliescu, precum si dorinta lui Iliescu de a nu-si strica aniversarea organizata de Vanghelie.

Organizand sarbatorirea presedintelui de onoare, Vanghelie a obtinut o saptamana de liniste, in care, poate, va trebui sa faca el insusi curat in propria organizatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.