Presedintele executiv al Partidului Verde, Mugur Mihaescu, a declarat ca actuala scena politica nu este cu nimic mai prejos decat "Vacanta Mare", ca Garcea conduce Romania de douazeci de ani si ca a intrat in politica tocmai pentru ca o uraste.

"Toata lumea este curioasa: «Ma, ce cauta asta in politica?» Eu aici sunt pentru ca nu suport politica, urasc politica, urasc ceea ce mi se intampla de douazeci de ani de zile, cand sunt tratat ca o cifra, sunt tratat ca o entitate, eu nu mai sunt om. Cati dintre voi (...) nu s-au gandit «Hai sa o tai in moase-sa pe gheata afara, ca nu mi-a oferit in douazeci de ani, ma, dar nimic, nimic nu-mi ofera»", a spus Mihaescu.

El s-a declarat pregatit sa ia "noroi in fata".

"Se spune «Garcea si-a facut partid». Nu cumva Garcea asta e de douazeci si ceva de ani in politica si acum, vazandu-ma pe mine, ce s-au gandit, hai sa aruncam putin in derizoriu chestia aceasta. Garcea conduce tara asta de douazeci de ani. Pe Garcea il vedeti pe strada, in orice functie, ca este la vama, ca este in sistemele de control, de la DSV sau de mai stiu eu unde", a mentionat Mugur Mihaescu, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca a incercat sa rada de acel Garcea, dar nu a obtinut absolut nimic. "Scena politica din Romania nu a fost cu nimic mai prejos decat «Vacanta Mare»", a adaugat el.


Noul lider al Partidului Verde a mai spus ca, daca ar putea, ar alege ca simbol electoral mistria, pentru ca vrea sa construiasca in aceasta tara. "Mie imi ajunge cat am fost sacrificat eu si toti din generatia mea si de aceea am spus «ajunge». N-am ajuns sa ma garanteze Vanghelie", a aratat el.

Mugur Mihaescu a sustinut ca nu are nevoie de experienta politica, asa cum o are actuala clasa politica. El a mai spus ca nu a intrat in politica avand vreun interes financiar, deoarece are bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.