Deputatul Robert Negoita sustine ca cineva din preajma ANAF i-a cerut bani inainte de alegerile prezidentiale pentru a scapa de controale.

Deputatul PSD Robert Negoita a declarat pentru Realitatea ca in 2009, cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale, cineva din preajma ANAF i-a cerut mita 500.000 de euro pentru a evita controalele.

"Cineva mi-a facut o propunere, eu am refuzat-o categoric, n-am lasat loc de discutii si acolo s-a inchiat discutia. Drept urmare am avut un control abuziv in urma caruia mi s-a pus sechestru", a declarat Robert Negoita.

In luna februarie, anul trecut, omul de afaceri Robert Negoita a pierdut procesul deschis impotriva ANAF la Curtea de Apel Bucuresti, prin care cerea instantei suspendarea sechestrului instituit pe bunurile sale pentru neplata unor datorii de aproape 28 de milioane de euro catre bugetul de stat.

Coruptie si la ANAF: Consilier superior, retinut pentru mita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.