Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, miercuri, ca semnarea protocolului de coalitie este un pas necesar si firesc pentru ca in Romania sa fie echilibru, sa existe stabilitate politica si guvernamentala.

El a aratat ca, in 2010, coalitia a luat masuri curajoase si nepopulare, care au dus la stabilitatea Romaniei si ca acum "romanii vor discerne" fata de cei care au stat la greu intr-o perioada de criza mondiala. "Romania nu s-a prabusit, avem semne de crestere economica", a adaugat Oprea.

"In actualul protocol se regaseste preocuparea UNPR pentru cresterea pensiilor, a salariilor, pentru o legislatie corecta a muncii si pentru taxarea averilor mari si foarte mari", a spus Oprea, citat de MEDIAFAX.

El a multumit partenerilor de guvernare ca au pus interesul national inainte de interesul de grup, de partid si de imagine.

"Sunt convins ca alegerile din 2012 vor fi castigate de actuala coalitie", a incheiat Oprea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.