Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sarbatori implinirea varstei de 81 de ani, joi, la Hotel Phoenicia, alaturi de membri PSD Bucuresti, urmand sa isi lanseze si cartea "Dupa 20 de ani".

Ion Iliescu va fi prezent la Hotel Phoenicia incepand cu ora 17.00, unde, timp de aproximativ doua ore, va sarbatori impreuna cu membri ai organizatiei PSD Bucuresti, precum si cu alte persoane care vor veni sa il felicite.

Pe langa sarbatorirea aniversarii sale, presedintele de onoare al PSD va lansa, joi, si volumul intitulat "Dupa 20 de ani".

In acest an, pe langa implinirea varstei de 81 de ani, Ion Iliescu va sarbatori si 60 de ani de casatorie, el fiind casatorit cu Nina Iliescu din 21 iulie 1951, transmite MEDIAFAX.

Este pentru prima data in ultimii ani cand Ion Iliescu isi serbeaza ziua de nastere la un hotel, onomasticile si aniversarile anterioare avand loc, cu precadere, la sediul din strada Atena nr.11.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.