Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat din nou, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu va candida la functia de primar general al Capitalei, in 2012, apreciind ca democrat-liberalii au "de unde alege" un candidat.

Intrebata daca intentioneaza sa se inscrie in cursa pentru Primaria Generala a Capitalei, Elena Udrea a raspuns: "Vai de mine, iarasi ma intrebati? Raspunsul este nu. Nu intentionez sa intru in cursa pentru Primaria Capitalei".

Udrea a adaugat ca filiala pe care o conduce asteapta sa se inscrie in aceasta cursa interna, inainte de toate, cei care doresc sa candideze la Primaria Capitalei, transmite MEDIAFAX.

"Au fost opinii exprimate, cred ca avem de unde alege. Probabil ca acum oamenii sunt preocupati de alegerile interne si dupa aceea vor veni sa se inscrie in cursa pentru alegerile locale", a mai spus Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.