Presedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca pentru organizarea Congresului Uniunii s-au cheltuit intre 150.000 si 200.000 de lei, insa un bilant oficial va fi facut de la nivel central.

Presedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, a prezentat bilantul Congresului Uniunii, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Oradea.

Szabo a afirmat ca pentru buna organizarea evenimentului s-au investit aproximativ 35.000 de lei la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, in mochete, huse si alte renovari.

"Toate raman in Oradea si pentru publicul oradean", a precizat Szabo, citat de MEDIAFAX.

De asemenea, pentru toti invitatii Congresului organizatorii au cumparat abonamente de transport in comun pentru toate liniile, valabile doua zile.

Szabo Odon a precizat ca un bilant financiar al Congresului nu este realizat inca, de acest lucru urmand sa se ocupe organizatia la nivel national, insa a estimat ca s-au cheltuit intre 150.000 si 200.000 de lei.

Szabo a spus, de asemenea, ca, de obicei, la congrese invitatii primesc brosuri care descriu orasul in care are loc evenimentul, insa UDMR Bihor a ales sa realizeze pentru toti cei 1.000 de participanti carti care descriu Oradea.

Kelemen Hunor este noul presedinte UDMR

Szabo a afirmat ca, din nefericire, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Un jurnalist din Debrecen a lesinat la una din intalnirile Congresului, insa si-a revenit rapid. Totodata, un lautar menit sa intretina atmosfera pentru invitatii cazati la un hotel din Oradea a lesinat in timp ce canta.

"A venit Ambulanta, l-a pus pe picioare si a cantat pana la cinci dimineata", a precizat presedintele executiv al UDMR Bihor.

De asemenea, Szabo a declarat ca si tineretul care colaboreaza cu UDMR s-a distrat timp de o noapte, intr-una din cafenelele din Oradea.

UDMR si-a alungat petitorii: Ungurii raman cu PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.