Presedintele PSD a anuntat ca nu se vor mai incheia protocoale de colaborare la nivel local cu PRM, dupa modelul celui din Ilfov.
Intrebat daca partidul sau intentioneaza sa incheie si alte protocoale cu PRM pe modelul celui din judetul Ilfov, Ponta a replicat scurt: "Nu". El mai precizat ca este pozitia oficiala a PSD, in ciuda afirmatiilor facute de vicepresedintelui PRM, Codrin Stefanescu, transmite EVZ.

Vadim vrea sa scoata ungurii in ilegalitate


Presedintele PSD Ilfov, Robert Negoita, a precizat marti ca PSD nu "deschide" usa PRM in USL prin incheierea unor protocoale de colaborare la nivel local si a spus ca asemenea interpretari au fost facute de "presa si vuvuzelele".


la Ilfov, organizatia judeteana a PSD a semnat un protocol de colaborare cu organizatia PRM Ilfov. Liderul local al peremistilor, Marius Marinescu, spune pentru gandul ca, pana la sfarsitul anului, vor fi semnate astfel de documente in toate judetele tarii. "Nu-i normal ca dupa asta sa semnam si un protocol la nivel national?!" se intreaba retoric vicepresedintele PRM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.