Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca Romania nu a iesit din criza si nu a iesit din recesiunea economica, afirmatiile facute de presedintele Traian Basescu fiind "mincinoase".

Ponta a spus ca anuntul facut de presedintele Traian Basescu duminica seara este "o perpetuare" a unei minciuni, care nu mai are nici macar un efect psihologic, ci creeaza si mai mult pesimism.

"Vrem sa dam un semnal catre somerii din aceasta tara, catre pensionarii din aceasta tara, ca din pacate Traian Basescu minte din nou. Nu am iesit din criza, nu am iesit din recesiune economica, dar se poate face acest lucru cu un alt guvern si cu un alt fel de a conduce treburile tarii", a afirmat el, transmite MEDIAFAX.

Presedintele PSD a spus ca actualul guvern a adoptat masuri gresite, un exemplu fiind evenimentul tragic de la Uricani, unde Guvernul nu a investit bani in siguranta minerilor, dar a construit, la doar cativa kilometri, o "telegondola portocalie" pe care a aruncat milioane de euro.

Ponta a adaugat ca, desi autoritatile au anuntat succesul acordului cu Fondul Monetar International, banii imprumutati nu se regasesc in economie.

"Nu a ramas nimic, decat o datorie uriasa pentru romani, in rest banii ii regasiti in campania electorala de realegere a lui Traian Basescu si in firmele doamnei Udrea si ale celorlalti baroni locali, Flutur, Falca", a sustinut el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.