Deputatul Marian Saniuta si-a anuntat, marti, in plenul Camerei, demisia din PSD, prrecizand ca va activa in continuare ca deputat independent.

Saniuta a spus ca lasa in urma un parcurs fara nicio pata, ca este mandru de tot ce a realizat si ca a demonstrat ca se poate face politica fara sa fie contaminat de bolile politicii dambovitene.

"Am inteles ca PSD nu mai are nevoie de oameni ca mine si voi activa ca deputat independent", a precizat Saniuta, citat de MEDIAFAX.

Marian Saniuta, ales deputat la alegerile din 2008 intr-un colegiu din Prahova, din partea PSD, este la al doilea mandat in Camera Deputatilor.
El a detinut functia de ministru al Administratiei si Internelor in Guvernul Nastase, in anul 2004.

Intre 2001 si 2002 a fost prefect al judetului Prahova, iar intre 2002 - 2004 presedinte al Agentiei Romane pentru Investitii Straine.

Intre 2004 si 2009, Saniuta a fost presedinte al PSD Prahova, organizatie pe care a condus-o in calitate de vicepresedinte din anul 2001 si pana in 2004.

Saniuta era de asemenea, membru al Consiliului National al PSD si detine gradul militar de colonel in rezerva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.