Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN, ca social-democratii vor picheta sediile PDL din tara, el urmand sa mearga la Pitesti.

Ponta a precizat ca PSD va cere PDL sa nu faca "ceea ce a facut in Arges".

El l-a acuzat pe senatorul PDL Mircea Andrei ca ar fi cerut arestarea liderului local al PSD, Constantin Nicolescu.

"Vrem sa dam un semnal PDL, sa inteleaga ca nu ne putem intoarce la vremurile cand un partid decide arestarea opozantilor politic", a spus Ponta.

El a precizat ca va participa la actiunea de pichetare de la Pitesti.

Intrebat de jurnalisti daca vor fi pichetate si sediile PDL din Capitala, Ponta a evitat un raspuns clar. "Poate ca astazi, cand domnul Basescu se vede cu colegii lui din PDL si vine aici, la Parlament, sa le spuna ce functii trebuie sa mai ia pentru independenti, domnul Basescu trebuie solicitat direct sa nu mai ceara arestarea opozantilor politic", a spus Ponta.

  • Se vor plange si lui Basescu

Intrebat daca vor fi parlamentari PSD pe holul de la Parlament, langa grupul PDL, atunci cand Traian Basescu se va intalni cu democrat-liberalii, Ponta a raspuns: "In mod sigur ii vom spune, speram sa nu constatam ca si la Iasi si la Focsani, ca de fapt am adus noi oameni cu autobuze si ne huiduiau de fapt pe mine si pe domnul Antonescu, asa cum spunea Rodica Culcer la televiziunea lui Basescu".

Surse din conducerea PSD au precizat, pentru MEDIAFAX, ca organizatia din Capitala, condusa de Marian Vanghelie, nu va organiza actiuni de pichetare la sediile PDL din Bucuresti.

Liderul PSD, Victor Ponta, a solicitat organizatiilor partidului din intreaga tara sa picheteze sediile PDL in ziua in care va fi judecat recursul sefului CJ Arges, Constantin Nicolescu.

Constantin Nicolescu operat pe cord deschis


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.