Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, ca PDL nu s-a amestecat in actul de justitie, iar PSD, PNL si PC fac zid impotriva justitiei.

Comportamentul opozitiei adanceste neincrederea acelora care aveau indoieli privind functionarea justitiei din Romaniei.

PDL condamna titudinea iresponsabila a liderilor opozitiei privind acuzatiile de implicare politica in cazul Nicolescu.


Sedinta PSD din fata DNA este o dovada a presiunii politice pe care opozitia o face la adresa justitiei din Romania, transmite MEDIAFAX.

Punctul de vedere al PDL este: Justitia este independenta si asa trebuie sa ramana. PDL nu s-a amestecat in actul de justitie, nu a exercitat presiuni asupra acesteia si a respectat orice decizie judecatoreasca. Solicitam acelasi lucru PSD si PNL.

PSD, PNL si PC fac zid impotriva justitiei. Fara nicio dovada, lideri ai pSD si PNL incearca sa manipuleze o decizie a justitiei.

  • “Ponta ia ordine de la Nastase?”

Elena Udrea a declarat, raspunzand acuzatiilor PSD privind implicarea puterii in arestarea presedintelui CJ Arges, ca atunci cand are probleme cu coruptia, PSD acuza jocuri politice, ea intrebandu-se daca procurorul Victor Ponta primea ordine de la premierul Adrian Nastase, scrie MEDIAFAX.

"Eu ma intreb daca domnul procuror Ponta primea ordine de la Nastase, cand avea activitate de procuror, pentru ca altfel nu-mi explic de ce este asa de sigur ca se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor. Este evident cand toata conducerea unui partid iese sa protesteze impotriva justitiei, sa acuze interventii politice atunci cand unul dintre ai lor are probleme, este evident ce fel de politica urmeaza sa faca in continuare PSD", se intreaba Elena Udrea, citata de RFI.

Ea sustine ca PSD nu a reusit sa renunte la "vechile practici": "Pacat ca PSD, chiar asa, cu un fost procuror in frunte, nu reuseste sa se dezbare de practicile care l-au consacrat de-a lungul timpului. Ne-amintim de ei cu Bivolaru la Parchet, ne-amintim de protestele din timpul anchetelor si perchezitiilor la Adrian Nastase acasa. Ar trebui sa vina vremea sa invete si ei ca totusi justitia se respecta".

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.