D'ale Parlamentului ...

- Gheorghe Funar, senator PRM: "Cred ca e nevoie de o ambulanta aici, in apropierea sediului Senatului, ca se petrec niste lucruri ciudate in prima banca, in fata dvs., domnule presedinte".

- Szabo Karoly Ferenc, senator UDMR: "Sigur, nu am nici o iluzie in legatura cu dorinta colegilor de a ma auzi vorbind".

- Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului: "Rog colegii sa intre in sala, nu sunt aici, cred ca sunt putin mai departe (...). Este adevarat ca nu mai suntem in cvorum acum, dar asta este viata! S-au dus la o cafea probabil si se intorc".

- Gheorghe Funar, senator PRM: "Poate ca ar merita, in bugetul pe 2006, domnule presedinte, sa includem, la cheltuieli, si o suma mica pentru a cumpara un ceas desteptator pentru fiecare senator".

- Mircea Geoana, senator PSD: "Am asista din nou la schimbarea regulilor jocului in timp ce jocul se joaca, ceea ce este toxic si, eventual, cancerigen".

- Adrian Paunescu, senator PSD: "Cred ca am avut, aici, un exemplu de discurs moderat si necesar. (...) Ce se intampla oare? Sa fi venit ziua de apoi? Sa fim noi inaintea ultimului parastas?"

- Verestoy Attila, senator UDMR: "Am ascultat cu mare atentie divagatiile pe care le-a produs un antevorbitor si bine ca a venit si o precizare a unui specialist".

- Sabin Cutas, senator PC: "Vreau sa va multumesc inca o data ca am ramas doar noi patru in aceasta

seara tarzie".
- Filonas Chis, deputat PSD: "In acelasi timp mai cred ca solutia gasita de mine - un caz, de altfel, fericit - de a le acorda un sprijin financiar este usor desueta si nu rezolva problema".

- Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor: "Am o rugaminte: nu va mai tineti de microfoane, pentru ca le loviti unul de celalalt si afectati capacitatea de ascultare a celor din sala".

- Dan Radu Rusanu, deputat PNL: "Mai scurt, ca ne prinde Revelionul aici! Daca fiecare coleg al dvs. ar raspunde asa... Repet, ar raspunde doi si, dupa aia, restul am pleca la plimbare".

- Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor: "Suntem la 15 ani dupa revolutie, unii sunt defazati".

- Lucian Augustin Bolcas, deputat PRM: "Va trebui sa treaca mult timp pana ca cineva sa ma invete pe mine regulamentul".

- Mircea Costache, deputat PRM: "Vedem azi si nu ne vine sa credem ca activistii, intoleranti si inculti, erau macar oameni seriosi. (...) Erau mai eficienti si mai patrioti decat leprele postdecembriste, corupte, imorale si aculturale. (...) Si inca un personaj care cere nu numai palme, ci si niste scuipati, bine tintiti intre ochelarii de croitoreasa, Anca Boagiu. (...) Una dintre castigatoarele razboiului chilotilor din PD, care si-a rentabilizat la maxim gandirea cu ovarele, a ajuns de doua ori ministru".

- Mihai Malaimare, deputat PNL: "Parlamentul este... si, dupa aceste prime cuvinte, absolut toata lumea din Romania stramba din nas, mimeaza dezgustul, dispretul si, daca mai incap si ceva vorbe, apoi numai despre amarati, smecheri, banditi, nestiutori de carte, mafioti, adormiti, laptopisti si care mai de care alte cuvinte aratoase si bine meritate. Sursa? Probabil o anumita realitate, incontestabila, deoarece se afla printre parlamentari si astfel de specimene".

- Miron Mitrea, deputat PSD: "M-am invatat demult in Parlament cu demagogia noastra, a parlamentarilor, si spun a noastra ca nu vreau s-o trimit la altcineva".

- Titus Gheorghioff, deputat PNL: "Faptul ca noi am facut un apel nominal pentru a verifica cvorumul nu inseamna ca acelasi numar a fost anterior verificarii. O data cu apelul nominal, sigur, toti colegii nostri au coborat de prin diferite birouri unde erau".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.